Geslaagde atletiekmiddag voor basisscholen bij DJA
<p>Geslaagde eerste editie Atlhetic Champs op het veld van DJA.</p>

Geslaagde eerste editie Atlhetic Champs op het veld van DJA.

(Foto: )

Geslaagde atletiekmiddag voor basisscholen bij DJA

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Schoolatletiek was 25 jaar een begrip voor de basisscholen uit de gemeente Zundert. Deze sportactiviteit vond plaats in april en werd afgesloten met een finale in juni. 


Vorig jaar hield dit populaire sportgebeuren helaas op. Een werkgroep van DJA heeft gemeend dat er een mogelijkheid moest zijn om toch iets op atletiekgebied te organiseren. Na de scholen gepolst te hebben, bleek er zeker belangstelling voor te zijn. Gekozen werd voor Atlhetic Champs, waarbij de deelnemers een aantal atletiekonderdelen kunnen beoefenen: 60m sprint, 60m horden, balwerpen, verspringen en de spectaculaire estafette. De middag wordt gehouden aan het begin van het schooljaar.

Woensdag 30 september vond voor de eerste keer deze Atlhetic Champs plaats op het veld van DJA. Rekening houdend met de geldende coronaregels. Onder gunstige weersomstandigheden hebben de scholen uit Zundert en Schijf een geslaagde sportmiddag gehad. Dank aan de vrijwilligers, die deze middag, in deze moeilijke periode, mogelijk hebben gemaakt. Voor de kinderen is het fijn om te kunnen sporten en ook om kennis te maken met atletiek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;