Vaandelfeest en kinderlascursus bij ’t Stokperdje
De drie kindercorsovaandels
De drie kindercorsovaandels (Foto: )

Vaandelfeest en kinderlascursus bij ’t Stokperdje

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Afgelopen zondag was ‘t Stokperdje in corsosferen. Net zoals bij het grote corso mogen de winnaars van het kindercorso een erevaandel maken. Deze corsovaandels werden afgelopen zondagmiddag onthuld.


De deskundige Stokperdje-jury heeft drie kindercorso-winaars gekozen. Diede maakte het ontwerp ‘Olav van Anna en Elsa’, Yani & Vaya maakten ‘Thuis in de egel-antier’ en Jordy maakte ‘Ik vang alleen maar bot’. De winnaars mochten een erevaandel maken, dat ze afgelopen zondag presenteerden.

Deze zondagmiddag was het hele Stokperdje in corsosferen. Er was een speurtocht in het gebouw, in de bar konden de kinderen corsofilms kijken, net zoals in de corsotent waren er hakkedellen en buiten was er een heuse lascursus waar ook de allerkleinsten gewoon konden leren lassen. Want dat moet je in Zundert zo vroeg mogelijk kunnen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Customer services junior

Oud Gastel

Zaterdaghulp

Raamsdonksveer

Chauffeur (rijbewijs B)

Etten-Leur

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Zager (assistent) vanaf 18 jaar

Werkendam