33e seizoen van de Berenbende op ’t Stokperdje van start
Vriendjes Dorus Draak, Appie Aap en Kiki Konijn vertellen de Teddyberen (4 jaar t/m groep 3) wat zij die zaterdagmiddag gaan doen.
Vriendjes Dorus Draak, Appie Aap en Kiki Konijn vertellen de Teddyberen (4 jaar t/m groep 3) wat zij die zaterdagmiddag gaan doen. (Foto: Archiefaz)

33e seizoen van de Berenbende op ’t Stokperdje van start

  Sport en Vereniging

Na een korte zomerstop is het 33e seizoen van de Berenbende van ’t Stokperdje van start gegaan. De leiding is er weer klaar voor en alle berenclubs: de Teddyberen, Pandaberen, IJsberen, Grizzly’s en Kodiak’s zijn vorige week begonnen met de verschillende programma’s.


Sinds 1988, toen de Berenbende is opgericht, gaat ieder seizoen van ’t Stokperdje uit de startblokken met de Berenbende. Elk seizoen wordt er weer leiding verzameld om de clubs te begeleiden en programma’s te bedenken. Elke club heeft activiteiten die bij de leeftijd van de leden passen, van vier tot zestien jaar.

Die activiteiten zijn ook zeer verschillend elke week, de ene week kan het iets te knutselen zijn en de volgende week een avontuur in Zundert. Er is regelmatig wel iets te doen wat je niet thuis kunt of mag doen.

De clubs zijn vorige week gestart met de eerste activiteiten. Elke club is gestart met kennismakingsspellen en knutselopdrachtjes. De Teddyberen bijvoorbeeld, de jongste groep beren, hebben verrekijkertjes geknutseld en de Grizzly’s hebben armbanden voor elkaar geknutseld. Ook deze week hebben alle clubs weer allerlei verschillende activiteiten op de planning.

Open week

Benieuwd naar wat er allemaal nog meer gedaan wordt? Van maandag 19 t/m zaterdag 25 oktober is het open week bij ’t Stokperdje.

Deze week staan de deuren van alle clubs open voor bezoekers. Niet alleen de Berenclubs zijn open voor bezoekers deze week, maar ook de hobbyclubs van ’t Stokperdje.

Wij hebben de spellen-, kook-, dart- en elektronica-club.

Informatie

Lijkt jou het wat om dan te komen kijken of lid te worden van een van de Berenclubs of een hobbyclub? Stuur dan een mailtje naar berenbende@stokperdje.nl.

Neem voor meer informatie over de Berenbende, Hobbyclubs en andere activiteiten van ’t Stokperdje een kijkje op www.stokperdje.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>