VV Wernhout staat stil bij de Week van de Scheidsrechter
<p>Scheidsrechter Luc Raats neemt de attentie in ontvangt.</p>

Scheidsrechter Luc Raats neemt de attentie in ontvangt.

(Foto: )

VV Wernhout staat stil bij de Week van de Scheidsrechter

  Sport en Vereniging

WERNHOUT - Van 3 t/m 11 oktober was het de week van de scheidsrechter(s)! Als VV Wernhout zijnde staan we hier altijd bij stil door onze club-, maar zeker ook KNVB-scheidsrechters in het zonnetje te zetten.


Het vak van scheidsrechter is niet altijd een pretje en zeker niet altijd even gemakkelijk. Des te meer dat zij ook dit respect verdienen. Mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke supermarkt kregen al onze vaste club- en KNVB scheidsrechters die wij mochten ontvangen in deze weekenden een boodschappenkrat vol lekkernijen uitgereikt.

Wernhout wint met ruime cijfers van Vivoo

Vivoo-Wernhout (0-3) 1-5.

In Huijbergen had Wernhout tegen Vivoo een redelijk eenvoudige middag. Binnen no time lag de 0-1 binnen, Chris scoorde uit een corner van Marvin. In de eerste helft werd de thuisploeg slechts één keer dreigend en deze kans werd door Carlo verijdeld. Wernhout maakte net na het half uur de 0-2 en 0-3. Davey schiet een afgeslagen corner binnen en Max rond een mooie counter goed af. Verder waren er voor de rust nog kansen voor Mathieu, gered door de keeper, Maikel, lob gepakt door de keeper en Chris, kopbal naast, waardoor de score nog hoger op kunnen lopen.

Na rust had Wernhout in het eerste kwartier een mindere fase en hier profiteerde Vivoo van door in de 56e minuut de 1-3 te scoren. Kort hierna stelde Wernhout orde op zaken door de 1-4 te maken. Hierdoor verdween de spanning uit de wedstrijd. Leroy scoorde bij de tweede paal uit een vrije trap van Davey. In de slotfase was er na een hele mooie aanval nog een kans voor Thijs v.d. Buijs, die helaas op de keeper mikte. Na een duwfout binnen de zestien op Mathieu mocht Maikel nog aanleggen vanaf 11 meter, wat de 1-5 betekende.

Als alles normaal blijft verlopen speelt Wernhout komende zondag thuis tegen METO uit Hoogerheide.

Rabobank ClubSupport

Van 5 t/m 25 oktober kunnen alle Rabobank klanten weer stemmen op VV Wernhout bij de Rabobank ClubSupport. We hopen komend jaar ons gasloos project te realiseren en daarnaast is het ook de bedoeling dat er in combinatie met dit project een voetbalkooi achter de gymzaal gaat komen.

Het is natuurlijk een vreemde en moeilijke tijd voor iedereen op dit moment. Toch proberen wij als VV Wernhout vooruit te kijken en doelen te blijven stellen. Een doel voor de komende jaren is een tribune aan het hoofdveld van ons sfeervolle sportpark. Iedere bijdrage hieraan is hard nodig en wij hopen daarom op jullie stemmen. Alvast bedankt daarvoor!

Jaarvergadering en contributie

Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat wij als bestuur besloten hebben de algemene ledenvergadering tot nader bericht uit te stellen. Deze stond voor donderdag 15 oktober op de agenda.

Tevens willen we jullie bij deze op de hoogte stellen van het feit dat de contributie voor het seizoen 2020-2021 niet verhoogd zal worden. Alle leden zullen een persoonlijk bericht ontvangen via de leiders aangaande de aankondiging van de contributie en de bijbehorende bedragen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;