Tafeltennisvereniging STIK heeft nieuwe doeken
<p>Nieuwe doeken voor tafeltennisvereniging STIK.</p>

Nieuwe doeken voor tafeltennisvereniging STIK.

(Foto: )

Tafeltennisvereniging STIK heeft nieuwe doeken

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Na jarenlang dit actiepunt op onze bestuur agenda te hebben staan, zijn we eindelijk dit jaar toegekomen aan het aanschaffen van nieuwe afscheidingsdoeken voor tijdens de competitie en de trainingsavonden.


We hebben zeker niet stilgezeten in de coronatijd. Het begon met de keuze van de stof en de bedrukbaarheid daarvan. De stof mocht ook niet te veel kreuken. Na flink wat meten, want ja dat is meestal weten, hebben we een flinke rol stof gekocht en dit naar het naaiatelier gebracht in Breda.

Daarna zijn de doeken naar de drukker gegaan waar diverse sponsoren hun logo netjes opgedrukt kreeg. Dan werden ook nog de latten vernieuwd en de houders voorzien met een mooie nieuwe coating. Compleet werd ook nog een nieuw ophangsysteem gemaakt.

Prachtig

Een heel project, maar denk dat we met trots kunnen zeggen dat we prachtige nieuwe afscheidingen hebben waar we weer jarenlang plezier van kunnen hebben. We zijn erg blij met deze nieuwe materialen. Dank aan de sponsors en alle vrijwilligers die daaraan hebben meegeholpen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;