Sinterklaas werkt ook vanuit Rijsbergen
<p>Diaken Jan van Steenoven en Sinterklaas bij pastorie Rijsbergen.</p>

Diaken Jan van Steenoven en Sinterklaas bij pastorie Rijsbergen.

(Foto: sinterklaascomité Rijsbergen)

Sinterklaas werkt ook vanuit Rijsbergen

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Afgelopen zaterdag zagen we allemaal dat Sinterklaas in Nederland is aangekomen en direct naar het Grote Pietenhuis is gegaan. De goedheiligman werkt de komende tijd vanuit dat huis en logeert daar ook. Maar wat niet is gezegd is dat de Sint meerdere van die mooie grote witte huizen heeft gevonden in Nederland om daar ook een paar dagen te gaan logeren of te werken. 


Vanuit die huizen kan de Sint snel en gemakkelijk een keer op bezoek gaan bij de basisscholen in die buurt. En wat blijkt, de Sint heeft ook onze mooie pastorie uitgekozen als plek om af en toe te komen logeren en werken!

Aankomst in alle rust

Deze keer voor de Sint geen grote intocht met kinderfeest op zondagmiddag, maar een aankomst in alle rust, afgelopen maandagavond. Hij werd door diaken Jan van Steenoven hartelijk welkom geheten in Rijsbergen bij de pastorie en die overhandigde daarna de sleutel van de pastorie aan de Sint.

Geheimzinnig

De Sint gaf meteen zijn meegekomen pieten opdracht om een mooie werkkamer in te richten en te zorgen voor een grote brievenbus buiten waar de kinderen hun tekeningen en kleurplaten in kunnen doen. De Sint heeft inmiddels ook al gebeld met de St. Bavoschool om een bezoek aan die school af te spreken.

Verder deed de Sint nogal geheimzinnig over wat hij en zijn pieten allemaal nog meer van plan zijn in Rijsbergen, we zijn benieuwd!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;