Streep door expositie van kerststallen en foto’s
Volgend jaar hopelijk wel.
Volgend jaar hopelijk wel. (Foto: Picasa)

Streep door expositie van kerststallen en foto’s

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Het is aan de orde van de dag, want het Coronavirus belet ook het doorgaan van de jaarlijks expositie met de kerstdagen in de Sint Bavokerk.


Voor velen was het tot nog toe aardig om met de kerstdagen, na al dat binnen zitten, even de benen te kunnen strekken. Men toog daarvoor in de loop van de dag naar de Sint Bavokerk om er de tentoonstelling van kerststallen en die van foto’s te bekijken. Na bezichtiging daarvan was in de eenvoudig ingerichte koffiecorner tevens gelegenheid om met de medebezoekers nog een gezellig babbeltje te maken.

Streep

Nagenoeg alle activiteiten die gebruikelijk elk jaar her en der op de kerstdagen worden gehouden zullen de komende decembermaand achterwege worden gelaten. Zo ook die van in de Rijsbergse Sint Bavokerk. Daartoe heeft de Werkgroep in zijn vergadering van 28 oktober besloten. Er kwamen tot op heden rond de 2000 bezoekers naar de expositie. “Zie die maar eens op anderhalve meter van elkaar te houden. We zetten er dan ook een streep door”, vertelt voorzitter Riet Hereijgers-Mathijssen. De traditionele Herdertjesdienst op de vooravond van Kerst gaat evenmin door. Daarentegen worden de grote binnen- en buitenstal wel opgezet.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>