ZLTO Afd. Zundert-Rijsbergen is blij met de aanleg van glasvezel
Foto:

ZLTO Afd. Zundert-Rijsbergen is blij met de aanleg van glasvezel

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Sandra Machielsen en Christ Verschuren van ZLTO Afd. Zundert-Rijsbergen overhandigen aan wethouder Patrick Kok en Sicco de Jong van E-Fiber elk een mand met streekproducten van ondernemers uit onze gemeente. Dit is een blijk van waardering dat de aanleg van glasvezel definitief doorgang vindt.


ZLTO is belangenbehartiger voor ondernemers in de groene ruimte. In hun belang heeft zij zich sterk gemaakt om glasvezel te krijgen in Zundert, en vooral in het buitengebied. Onze agrarische ondernemers maken steeds meer gebruik van digitale techniek, robots en hebben behoefte aan steeds snellere communicatie. Allemaal voor een duurzame productie en om de klanten optimaal te bedienen.

Juist in deze tijd dat men veel thuis werkt, thuisonderwijs volgt, of digitale televisie kijkt, heeft iedereen profijt van een stabiel glasvezelnetwerk. Ook als je langer thuis wilt blijven wonen is het belangrijk: thuiszorgorganisaties kunnen via sensortechnieken snellere, betere zorg bieden.

Kortom, zoals Sicco de Jong zegt: “glasvezel is onlosmakelijk verbonden met de (digitale) toekomst en gemeente Zundert is erbij”. Of in de woorden van Patrick Kok: “We kunnen de postduiven in het vervolg thuis laten”.
U heeft de komende tijd een uitgelezen kans om zich kosteloos aan te laten sluiten op het glasvezelnetwerk. Binnenkort ontvangt men meer informatie van E-fiber hierover.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Customer services junior

Oud Gastel

Zaterdaghulp

Raamsdonksveer

Chauffeur (rijbewijs B)

Etten-Leur

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Zager (assistent) vanaf 18 jaar

Werkendam