VVR blij met versoepeling voor jeugd tot 27 jaar
<p>Geslaagd Champions League toernooi in Corona tijd.</p>

Geslaagd Champions League toernooi in Corona tijd.

(Foto: VVR)

VVR blij met versoepeling voor jeugd tot 27 jaar

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Met de versoepelde coronamaatregelen die vorige week dinsdag naar buiten kwamen mogen sporters tot 27 jaar weer de velden op voor trainingen en onderlinge wedstrijdjes. 


VVR is dan ook direct aan de slag gegaan om, rekening houdend met de avondklok en de status van de velden, een nieuwe indeling van het trainingsschema te maken. Vanaf 3 maart worden de trainingen weer hervat. Uiteraard heeft het voetbal bij VVR niet helemaal stil gelegen. Zo werd er voor de jongste pupillen een paar weken lang een Champions League toernooi georganiseerd en werden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld tussen de VVR jeugdteams.

Trainingsschema

Schema vanaf woensdag 3 maart:
Zaterdag 2 en 3: Woensdag van 19.15 uur tot 20.30 uur veld B.
Zondag 3/4/5: Woensdag van 19.15 tot 20.30 uur veld B
Dames: Donderdag van 19.15 uur tot 20.30 uur veld B
De kleedklokalen blijven uiteraard gesloten. Het blijft dubbel allemaal. Aan de ene kant zijn we blij dat er weer wat meer ruimte is en aan de andere kant moeten we van velen wederom geduld vragen.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief