nvt
nvt (Foto: nvt)

Home Edition: een unieke Avond4daagse in Rijsbergen

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Even leken de coronamaatregelen wederom roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan de wandeltocht toch doorgaan. Vanaf heden tot en 30 juni 2021 kan iedereen zijn/haar eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof en volgens de regels van het RIVM.


Avondvierdaagse Rijsbergen organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app loopt iedereen zijn/haar eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat iedereen tegelijk gaat lopen, kunnen deelnemers vanaf heden wandelen tot en met 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via bijgaande link https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/rijsbergen en de deelname kost €6,50. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief