<p>Daar gaan we heen!</p>

Daar gaan we heen!

(Foto: Gerda Geerts)

Eropuit in Zundert met de nieuwe scheurkaart!

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - In de gemeente Zundert is het het hele jaar door heerlijk toeven. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen in de natuur, bourgondisch genieten in de horeca, overnachten op talloze locaties en Zundertse bezienswaardigheden bezoeken.


Voor wie er op uit wil in de gemeente Zundert is de scheurkaart een echte uitkomst!
Op de overzichtsplattegrond van de gemeente Zundert zijn horeca, verblijfsaccommodaties en bezienswaardigheden aangeduid. Maar ook de locaties van de corsobouwplaatsen en verkooppunten van streekproducten als huisgemaakt ijs, honing en Zundertse thee. Kies je wandel- of fietsgebied uit met de nodige tussenstops in de horeca of plan je bezoek aan musea en andere bezienswaardigheden.
De scheurkaart is een product van VVV en PRET (Platflorm Recreatie en Toerisme).
De kaart is verkrijgbaar bij VVV-Zundert en bij de volgende infopunten: Café In den Anker, Herberg ’t Pannehûske, Cafetaria & IJssalon Bon Appetit, De Menmoerhoeve, Golfpark de Turfvaert, Het Aardbeienterras, Vogelrevalidatiecentrum en Camping De Ossewei.
Bij deze locaties vind je ook ander interessant foldermateriaal.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief