<p>Genieten van een lekkere pannenkoek.</p>

Genieten van een lekkere pannenkoek.

(Foto: Jan Peeters)

Eindelijk weer een uitje voor Vakantie Voor Iedereen

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Na een lange periode dat we elkaar niet meer hadden gezien, hadden we op donderdag 9 september een samenkomen bij Pannenkoekenhuis Koeckers op Stuyvezand. Om (jullie raden het al) een pannekoek te eten.


Wat was het fijn om iedereen weer eens als groep te zien en weer lekker te kunnen bijpraten met elkaar. Onder het genot van een drankje, een pannenkoek en een heerlijk toetje was de sfeer als vanouds weer gezellig en werden er allerlei wederwaardigheden en ervaringen met elkaar uitgewisseld. Het weer was goed en we konden lekker op het terras buiten blijven zitten.

De pannenkoeken smaakten goed en het ijs was gigantisch veel. Het was ook leuk om de zaak Koeckers van binnen te kunnen bekijken. Velen waren er nog niet geweest. Het is lekker ruim van opzet en gezellig met verschillende ruimtes met verschillende sferen. Ook de bediening was vriendelijk en vlot.

Al met al een geslaagde bijeenkomst en we hopen dan ook dat er nog velen zullen volgen. We willen dan ook de vrijwilligers en de brengers van het oud papier en de sponsors hartelijk danken, dat ze ondanks Corona hun aktiviteiten zijn blijven doen.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief