Gezelligheid en plezier tussen de bingorondes.
Gezelligheid en plezier tussen de bingorondes. Foto: Lia van Nispen

Gezellige bingo voor leden St.Vakantie Voor Iedereen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Op zaterdag 16 oktober hadden de leden van St. Vakantie Voor Iedereen een bijeenkomst in restaurant de Tijd in Rijsbergen. Voor het eerst weer een bijeenkomst binnenshuis sinds er Corona is. De opkomst was dan ook erg groot. Maar ja, we hadden dan ook een bingo en dat is toch wel een hele favoriete bezigheid.

Er vielen vele mooie prijzen te winnen, daarom was iedereen super geconcentreerd bezig. Tussen de bingorondes door namen de meesten hun kans waar om lekker bij te kletsen, want ja we hadden elkaar in deze 2 jaar nog maar weinig gezien en gesproken.

Lekker koffie met gebak en lekkere hapjes en drankjes maakten het extra gezellig.

Ook het zaaltje van de Tijd, die altijd erg huiselijk aanvoelt, droeg bij aan de gezellige sfeer.

In het zonnetje

Tijdens deze bijeenkomst werd Jan Peeters extra in het zonnetje gezet omdat hij al 25 jaar bestuurslid is van St. Vakantie Voor Iedereen. Op Jan kunnen we altijd bouwen. Buiten zijn bestuursfunctie staat hij ook al 25 jaar bij de inzameling van het oud papier te helpen. En doet hij heel wat hand- en span diensten. Er werd door de leden gezongen voor Jan en Jan kreeg een mooie bos bloemen. Nadat de bingo voorbij was kregen degene die geen prijs hadden een troostprijs, zodat niemand met lege handen naar huis ging.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde middag en hopen dat er nog veel mogen volgen. We willen iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt, zoals alle vrijwilligers, alle brengers van het oud papier en alle sponsors.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief