Twee Achtmaalse Cleopatra's.
Twee Achtmaalse Cleopatra's. Foto: Zwanenburg/Antens

Overweldigende opkomst Achtmaalse Halloween Kindertocht

Sport en vereniging

ACHTMAAL - Dat de Achtmaalse Halloween Kindertocht in de lift zit werd afgelopen vrijdag weer wel duidelijk; ook deze editie verpulverde werkelijk weer alle records. Méér dan maar liefst 170 kinderen volgde een spannende tocht door de dorpskom van Achtmaal. Een drukke boel dus!

Er was door het comité weer een leuke route van een kleine 2 km uitgestippeld. 

Onderweg kwamen de kinderen natuurlijk weer van alles tegen. 

Daarbij hadden ook erg veel mensen rond de route weer de moeite genomen hun tuin/huis weer fraai te versieren, wat weer enorm bijdroeg aan de sfeer. 

Al met al weer een schitterende aflevering, mogelijk gemaakt door een flinke enthousiaste groep vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers, acts, inschrijvers en verkeersleiders, zowel voor als achter de schermen, geen Kindertocht; zonder hun inzet was ook dit weer niet mogelijk geweest.

Halloween Griezeltocht Achtmaal
Aanstaande vrijdag 4 november staat Achtmaal weer in het teken van de Halloween Griezeltocht 2022.

In deze tocht van een kleine 7 kilometer buiten de gebaande paden gaat het er allemaal een stuk heftiger aan toe, dus meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen welke in het bezit zijn van stalen zenuwen.

Carte blanche

De gedreven vrijwilligers hebben voor hun acts dit jaar carte blanche gekregen en we krijgen toegang tot een aantal onheilspellende lokaties, dus dat belooft wat! 

Inschrijven en vertrek

Inschrijven en vertrek kan tussen 19.00 uur en ongeveer 20.00 uur. 

Wederom is startpunt café de Toekomst te Achtmaal.

Vergeet in ieder geval niet uw zaklamp, reflecterend hesje en stevige wandelschoenen of laarzen mee te nemen, want ook deze keer gaat de route serieus van het padje af. 

Informatie

Mocht u nog vragen hebben: zie onze Facebook-pagina voor een DM of mail je vraag naar emailadres: halloweentocht@home.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief