Foto: Nico Koevoets

Eind van de middag opnieuw code geel in Noord-Brabant

  Weer

ZUNDERT - Opnieuw geeft het KNMI code geel af. Vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur geldt in heel Noord-Brabant deze code. 


De eerstkomende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht. Later vanmiddag en in de eerste helft van de avond trekt een smalle maar felle buienlijn met onweer van zuidwest naar noordoost over ons land. De buien kunnen gepaard gaan met zware windstoten van 75-100 km/uur uit een zuidelijke richting. Bij de buien is ook kans op hagel en veel neerslag in korte tijd. De verwachting is dat de buien rond 22.00 uur vanavond het land hebben verlaten.

Pinksterweekend
Zaterdag staat een groot deel van de dag nog een stevige wind en is er nog kans op een enkele regen- of onweersbui. Zware onweersbuien worden dan niet verwacht. Met 16 tot 20 graden is het iets frisser dan normaal. Zondag is het rustig en overwegend droog weer. Maandag neemt de kans op onweersbuien vooral in het binnenland opnieuw toe. Tijdens Pinksteren komen de maxima uit op 17 tot 22 graden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>