Het ontwerp voor de buitenruimte bij het sportcentrum in Kapelle.
Het ontwerp voor de buitenruimte bij het sportcentrum in Kapelle. Foto: Gemeente Kapelle

Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

Door: Ezra Kole Algemeen

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

Doordat er zoveel sportontwikkelingen zijn in de gemeente, heeft de Sportraad nieuwe leden nodig om goed advies te kunnen blijven geven. Ze zouden bijvoorbeeld kunnen meedenken over beweegroutes rondom het nieuwe sportcentrum ‘De Bloesem’. 

‘Als bestuurder, docent, trainer, maar ook als sportbeoefenaar ben je van harte welkom om je passie en deskundigheid met ons te delen’, laat de gemeente weten. ‘Zo draag je bij aan het invullen van de sociale functies van sportverenigingen binnen de gemeente. En zorg je ervoor dat de openbare ruimte zo wordt ingericht dat kinderen en volwassenen uitgedaagd worden om te blijven spelen, wandelen en fietsen. Al met een paar uur in de maand lever je een waardevolle bijdrage aan de Sportraad en daarmee ook aan de gemeente Kapelle.’

Meer informatie of aanmelden als lid

Voor geïnteresseerde lezers is er altijd de mogelijkheid om meer informatie aan te vragen. Aanmelden en verdere informatie opvragen kan via c.van.koeveringe@kapelle.nl of 06 – 21 40 12 07.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief