Afbeelding

Ondernemers Yerseke geven honderden euro’s weg met babbelaaractie

Door: Britta Janssen Algemeen

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

Deze voorjaarsactie is weer een nieuwe manier van de OVY om trouwe klanten te bedanken en nieuwe gezichten te verwelkomen in Yerseke. De prijzenpot is goed gevuld, want er zijn vijftien babbelaars met een gouden wikkel à honderd euro, twintig babbelaars met een zilveren wikkel à vijftig euro en dertig babbelaars met een blauwe wikkel à 25 euro. Bij het openmaken van het originele papiertje ziet de klant meteen of het prijs is.

Beweging

De babbelaaractie brengt extra reuring in Yerseke, waar het gelukkig toch niet stil is, vertelt OVY-voorzitter Lennert Steketee. “Met de nieuwe ijssalon en barbier zit er beweging in het winkelbestand. En vorig jaar is er ook een dameskledingzaak bijgekomen. Het toerisme neemt toe en daarmee groeit ook de behoefte om in Yerseke te komen shoppen.” Dit zijn allemaal positieve ontwikkelingen voor het dorp, aldus Steketee. “We zijn er ook blij mee dat inmiddels bijna alle winkeliers zijn aangesloten bij de OVY.” Het is een teken dat ondernemend Yerseke meerwaarde ziet in de activiteiten van de vereniging.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.ovyerseke.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief