Afbeelding
Foto: T.C De Trappers

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

Algemeen

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

De openingsrit vanuit Den Inkel in Kruiningen is een promotierit waaraan iedere niet aangesloten racefietser, mannen en vrouwen, zonder verplichting kan meedoen. Er wordt gestart vanaf camping Den Inkel. Vanaf 13.00 uur staat koffie of thee klaar en is er gelegenheid tot kennismaking. Na een korte uitleg over de te volgen routes gaan de groepen om ongeveer 13.30 uur van start voor afstanden van respectievelijk 60, 50 of 25 kilometer. 

Nieuwe leden welkom

‘Wil je eens de gezelligheid proeven van het rijden in een groep? Voel je welkom op deze eerste dag van de zomerreeks op de zaterdagmiddagen. Bij terugkomst in Den Inkel zullen we onder het genot van een drankje napraten over de tocht en vooruitkijken naar wat het seizoen ons te bieden heeft.’ Jaarlijks gaan de clubleden gezamenlijk op pad naar een bestemming buiten Zeeland. ‘Dit jaar is gekozen voor een toertocht in Bazel in België, het heuvellandschap in Limburg en voor de omgeving van Dordrecht waar de Molentocht op het programma staat. Drie ritten met georganiseerde verplaatsing voor de leden en gratis consumpties onderweg. De leden van de club komen uit de hele regio, zelfs van buiten de gemeente Reimerswaal. Er wordt gefietst in drie niveaugroepen. Elke groep heeft een wegkapitein die voor de start met de deelnemers de rit overlegt en onderweg de veiligheid in het oog houdt. We zien ernaar uit om nieuwe leden te kunnen verwelkomen.’ 

Kijk voor meer informatie op www.tcdetrappers.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief