Afbeelding

Win kaarten voor ‘De Jantjes’ in Goes met Vrienden van de Bode

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - Muziektheater Zeeland voert zaterdag 9 maart ‘De Jantjes’ op in theater de Mythe in Goes en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Weekblad de Bode mag namelijk 15x2 kaartjes, ter waarde van 27,50 euro per stuk, verloten voor deze heerlijke musicalklassieker aan Vrienden van de Bode. Ben je nog geen Vriend? Geen paniek, want dat word je eenvoudig en snel op www.vriendenvandebode.nl.

Het zeer geliefde muziektoneelstuk ‘De Jantjes’ is voor het eerst gespeeld in 1920 en was meteen een daverend succes. Daarna is het talloze malen opgevoerd, tot in deze eeuw. Het verhaal komt uit de pen van Herman Bouber en de liedjes, zoals Omdat ik zoveel van je hou, Als je huilt ben je een stakker en Bij ons in de Jordaan, zijn geschreven door Louis Davids en Margie Morris.

Jordaan

Het verhaal neemt het publiek mee naar het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op hun eigen manier iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes; Dries, Manus en Toon. Net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands-Indië. Een dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt veel veranderd!

Verloting

Wil je gratis genieten van deze legendarische voorstelling in een vernieuwd jasje, doe dan mee met onze actie en wie weet win jij twee kaartjes ter waarde van maar liefst 27,50 euro voor de middagvoorstelling vanaf 14.30 uur op zaterdag 9 maart in theater de Mythe in Goes. Vrienden van de Bode krijgen een mailtje met een link om mee te dingen naar deze gratis kaarten.
Ben je nog geen Vriend, dan is dit hét moment om je aan te melden. Voor slechts 29,95 euro per jaar maak je niet alleen kans op deze gratis musicalkaarten, ook krijg je het prachtige nieuwe Jaarboek ter waarde van 14,95 euro cadeau én je profiteert het hele jaar door van mooie cadeaus, acties en kortingen op geschenken, uitjes en evenementen van lokale ondernemers. Meld je aan via www.vriendenvandebode.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief