Afbeelding
Foto:

Opening kringloopwinkel Yerseke

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 t/m 16:00

Op zaterdag 1 oktober opent kringloopwinkel Môk-ôk-èh de deuren in het nieuwe pand, Wijngaardstraat 1 in Yerseke. Na enkele maanden gesloten te zijn geweest vanwege de verhuizing naar het nieuwe pand. We hopen veel oude en nieuwe klanten te mogen begroeten. We zijn erg blij met en trots op de nieuwe winkel, met een uitgebreid assortiment kleding, huisraad, decoratie, boeken, speelgoed, brocante enz. En natuurlijk is er ook een koffiehoek, waar u als vanouds  welkom bent om gezellig een kopje koffie te drinken met de vrijwilligers en andere klanten. Inleveren van goede, schone en bruikbare kleding en spullen kan tijdens openingsuren in de winkel. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 en 16 uur. Graag tot ziens aan de Wijngaardstraat 1 in Yerseke!