Truckrun Zuid-Beveland 2019
Truckrun Zuid-Beveland 2019 Foto: Kevin de Jong

7e editie Truckrun Zuid-Beveland by CAISSON

Sport en vereniging

KRUININGEN - Zaterdag 24 september staat SINKE Recycling BV. geheel in het teken van Truckrun Zuid-Beveland bij CAISSON. Truckers, vrijwilligers en uiteraard het publiek langs de route zijn van harte welkom om mensen met een functiebeperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vanaf 9.00 uur wordt iedereen verwacht. Zowel truckers als deelnemers dienen zich te verzamelen op het terrein van SINKE, Nishoek 35 in Kruiningen. Ze worden ontvangen met koffie en een huisgemaakte lekkernij van CAISSON. De colonne start rond 10.00 uur in de richting van ‘s-Gravenpolder, Heinkenszand, ‘s-Heer Arendskerke, De Piet, Wolphaartsdijk, Goes, Wemeldinge, Kapelle met als eindpunt Sinkegroep in Kruiningen. Truckers en deelnemers worden rond 12.00 uur met een snack van Lamb Weston Meijer en Meatstreet weer terug verwacht. Alle deelnemers ontvangen die dag ook een goodiebag gevuld met lekkernijen van Bidfood, appels van KG Fruit en nog veel meer. 

De gezellige muziek wordt verzorgd door zanger Ron Moerland. Dit jaar komt er ook een hele vrolijke ballonclown. 

De zevende editie wordt weer mede mogelijk gemaakt door de truckers, verkeersregelaars, motorrijders, vrijwilligers, SINKEGROEP en team CAISSON.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief