Afbeelding
Foto:

Roosendaalse CIOS-opleiding verhuist naar Herstaco-stadion

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De Roosendaalse CIOS-opleiding gaat vanaf maandag 19 april verhuizen naar het Herstaco-stadion. Het hoofkwartier van RBC vormt daarmee ook meteen het nieuwe thuishonk van de sportstudenten. “Het is de basis van waaruit ze dagelijks aan de slag gaan bij diverse (sportgerelateerde) organisaties om het vak in de praktijk te leren.”

Elke maandag starten de studenten van de praktische mbo-route in Roosendaal hun week in het thuishonk. Vanuit daar vertrekken ze naar de verschillende organisaties om het vak te leren. Af en toe volgen ze wat theorielessen in het thuishonk en op vrijdagen sluiten ze de week weer gezamenlijk af.

“Wij zijn blij dat wij met ons thuishonk voor onze studenten van de praktische mbo-route gaan verhuizen naar het Herstaco-stadion. Voor onze studenten is een rijke leeromgeving die sport en bewegen ademt heel erg belangrijk. Wat is er mooier dan leren in een voetbalstadion!”, zegt directeur Ronald Klomp. 

In het Herstaco-stadion vinden meer sportgerelateerde organisaties hun plek. Zo zullen onder andere Fontys Sporthogeschool, Sport Service Noord-Brabant en een fysiopraktijk er hun intrek nemen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief