Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

VLP wil actie op Moerstraatseweg: twee ongelukken in week tijd

Door: Remko Vermunt Algemeen

MOERSTRATEN - Als het aan de VLP-fractie ligt, wordt er snel actie ondernomen op de kruising Moerstraatseweg-Gareelweg- Diefhoekseweg (tussen Moerstraten en Heerle). In een week tijd hebben hier twee botsingen voorgedaan.

“Het betreffende kruispunt is een zeer onoverzichtelijk verkeerspunt en leidt ook dagelijks tot bijna ongevallen. Helaas is het nu recent dus enkele keren raak geweest.”, stelt Eric de Regt namens de partij. Hij wil daarom van het college weten of zij bekend zijn met deze kruising. “Zo ja, deelt u ook onze mening dat dit een zeer onoverzichtelijk en gevaarlijk verkeersknooppunt is?”

De Regt wil onder andere van het college weten hoeveel ongevallen hier in de afgelopen vijf jaar hebben plaatsgevonden? En of de gemeente een verklaring heeft voor al deze ongevallen. “Bent u bereid deze verkeerssituatie grondig te bestuderen en te bezien of eventuele aanpassingen op en/of om de kruising nodig en te realiseren zijn?”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief