Afbeelding
Foto: Lions Club Roosendaal

Lions Club Roosendaal doneert flink bedrag aan Quiet Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Lions Club Roosendaal heeft onlangs een cheque ter waarde van 5.500 euro overhandigd aan ‘Quiet Roosendaal’, één van de ‘Quiet Community’s’ van Quiet Nederland. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Hiermee stimuleren en organiseren zij lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties.

Quiet Nederland geeft ook de Quiet 500 uit: een ‘armoedeglossy’ die met een knipoog het verhaal van mensen in armoede vertelt. Quiet heeft drie speerpunten: vertellen, verzachten & versterken. Het geld is door Lions Club Roosendaal bijeengebracht met hun succesvolle wijn- en bonbonactie aan het einde van het jaar. Van Edwin Hendriks en Bas Moens kregen de dames Karin Bruijnincx en Christa Spijkers, namens Quiet Roosendaal, de cheque overhandigd. 

Zij waren zéér verguld met deze donatie en dankten de Lions van harte. Het geld zal met name besteed worden aan een kindervakantieweek voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar in de eerste week van de zomervakantie.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief