Afbeelding
Foto: Politie.nl

Roosendaler aangehouden voor diefstal GO scooter

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Na een zoekactie heeft de politie een man uit Roosendaal aangehouden voor het helen van een deelscooter. De scooter zou hij zwart hebben gespoten. 

Een 38-jarige Roosendaler is donderdag rond 12:45 uur op de Admiraal Lonckestraat aangehouden op verdenking van heling van een scooter. Agenten zagen de man donderdagmiddag rijden en herkenden hem als veelpleger. Ze merkten op dat de man steeds achterom keek en dat hij via een voetpad reed, hierdoor konden ze hem niet direct volgen. Even later zagen ze de scooter op zijn zij liggen op een oprit aan de Admiraal Lonckestraat. De bestuurder zat gebukt achter een auto en werd aangehouden. 

Uit controle bleek dat de scooter van origine een groene GO scooter was, de verdachte zou deze zwart hebben overgespoten. Ook was er gerommeld met de startknop en de track en trace. Mede hierom gaat de politie uit van diefstal. De verdachte heeft toegegeven dat dat de reden was dat hij vluchtte voor de politiecontrole. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief