Afbeelding
Foto: Stock

Weerbericht: ‘Pakjesavond koud en druilerig’

Door: Redactie Algemeen

ROOSENDAAL - Na een grijze en waterkoude dag met perioden met motregen, wordt het tijdens pakjesavond op steeds meer plaatsen droog. Dat meldt Weeronline. De temperatuur ligt tussen 1 en 5 graden.

Zo warm en gezellig pakjesavond kan zijn, zo kil is het weer vanavond. De temperatuur ligt vanavond tussen 1 graad in Zuid-Limburg en 5 graden aan de westkust. Daarmee ligt de temperatuur iets hoger dan in het weekend en er staat ook minder wind. Toch is het geen aangenaam weer om een tijd buiten te zijn, want er valt regionaal motregen dat maakt het waterkoud.

Sneeuw verdwijnt
In delen van Limburg kan het vandaag een tijdje sneeuwen bij een temperatuur iets boven het vriespunt. Vooral in Zuid-Limburg kan het eind van de middag nog regionaal wit zijn. Vanavond zal de temperatuur geleidelijk naar 2 graden stijgen en daarmee valt ook in Limburg hooguit nog wat motregen. Wel kan het door de vochtige lucht mist ontstaan. In de rest van het land wordt het waarschijnlijk niet mistig en verandert de temperatuur nauwelijks. Het wordt gedurende de avond wel op steeds meer plaatsen droog.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief