Afbeelding
Foto: Politie.nl

Roosendaler aangehouden na dollemansrit

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Een 57-jarige man uit Roosendaal is afgelopen dinsdag aangehouden na een gevaarlijke achtervolging tussen Achthuizen en Oolgensplaat. Ook zou hij meerdere auto’s hebben beschadigd en een meisje lastig hebben gevallen. Tevens was hij betrokken bij een mishandeling in Roosendaal

De 57-jarige Roosendaler maakte het dinsdag wel erg bont. De man was dinsdagmiddag betrokken bij een mishandeling in Roosendaal, en reed daar ook weg bij een plaats van een ongeval. Hiervoor was de politie al op zoek naar de Roosendaler. Later kwam de melding bij de politie binnen dat een man in Achthuizen een meisje lastig zou vallen vanuit zijn wagen, via camerabeelden bleek het om dezelfde persoon te gaan. Niet lang daarna kwamen er meldingen binnen dat dezelfde man tegen geparkeerde auto’s reed en daarna doorreed. 

Dankzij een getuige kon de politie de man uiteindelijk bij Ooltgensplaat aanhouden. Ook dat ging niet zonder slag of stoot, de man negeerde een stopteken en reed bijna een agent aan. Door middel van een andere politiewagen kon de verdachte tot stilstand worden gebracht. Hij is aangehouden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief