Wethouder Sanneke Vermeulen (rechts) feliciteert Sandra Versteegen met de opening van de nieuwe winkel.
Wethouder Sanneke Vermeulen (rechts) feliciteert Sandra Versteegen met de opening van de nieuwe winkel. Foto: Koen Mol

VVV winkel verder als Winkel van Roosendaal

Algemeen

ROOSENDAAL - Een nieuw jaar, een nieuwe start: de voormalige VVV winkel gaat verder onder de naam Winkel van Roosendaal! En wel op een nieuwe locatie, namelijk Markt 6. In het pand, schuin tegenover de St. Jan, opende wethouder Sanneke Vermeulen donderdag 19 januari officieel de deuren.

 
De winkel kreeg een nieuwe naam en een nieuwe locatie, maar de service en producten blijven onveranderd. Je kunt er nog steeds terecht voor informatie over Roosendaal, de dorpen en omstreken. Ook de bekende fiets- en wandelroutes vinden in de nieuwe winkel een plek, net als de originele Roosendaalse producten, cadeaukaarten en Tullepetaonse cadeauartikelen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden hier nog steeds (groeps)arrangementen boeken bij hetzelfde team van medewerkers dat voorheen de VVV winkel runde. “We zijn blij dat onze inwoners en bezoekers aan Roosendaal voortaan terecht kunnen in de Winkel van Roosendaal. Deze locatie midden in onze binnenstad, is een mooie opstap naar de uiteindelijke locatie in de St. Jan”, aldus wethouder Sanneke Vermeulen.
Het adres van de winkel op Markt 6 is een tijdelijke locatie. In de toekomst verhuist de winkel naar de St. Jan waar een culturele en maatschappelijke hotspot gerealiseerd wordt. Tot het zover is, is iedereen uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan de nieuwe Winkel van Roosendaal. Telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers kan via 0165 554 400.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief