Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Twee keer raak in één maand tijd: politie deelt beelden van overvallen tankstation

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Het tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal is deze maand twee maal overvallen. Tijdens beide incidenten zijn de daders op beeld vastgelegd, de politie deelt vanavond de beelden.

Het was vorige week voor de tweede keer raak bij het tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan. Het Roosendaalse tankstation kreeg in één maand tijd te maken met twee overvallen. Bij de eerste overval, op 2 januari, kwamen twee mannen binnen vallen. Een van heb bedreigde de caissiere met een vuurwapen. Bij de tweede overval, op 25 januari, probeerden drie personen een overval te plegen. Hierbij bedreigden ze een medewerker van het tankstation met een mes. Bij beide incidenten raakte niemand gewond.

Vanavond zal de politie beelden van de incidenten delen via het programma Bureau Brabant. Hiermee hopen ze de daders op te kunnen sporen. Bureau Brabant wordt elke maandag op Omroep Brabant uitgezonden vanaf 17:00 uur.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief