Afbeelding
Foto: Politie

Politie op zoek naar schutter Philipslaan: 32-jarige Bredanaar verdacht

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - De politie is op zoek naar een 32-jarige man uit Breda. Hij zou de schutter zijn van de schietpartij aan de Philipslaan afgelopen vrijdag. De politie vraagt de hulp van het publiek om de man op te sporen.

De politie doet onderzoek naar de schietpartij aan de Philipslaan op vrijdag 3 maart waarbij een 19-jarige Roosendaler gewond raakte. Direct na deze schietpartij is er gezocht naar de schutter, enkel is hij niet meer aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat het gaat om een 32-jarige man uit Breda, oorspronkelijk uit Roosendaal. Hij is tevens een bekende van de politie. 

Het is onduidelijk waar de man nu verblijft en daarom roept de politie om hulp van het publiek. De recherche zet beelden online in de hoop zo de schutter op te kunnen sporen. Vrijdagavond 3 maart had de politie het vermoeden dat de verdachte in Sint Willibrord verbleef. Hierop is een inval gedaan in een woning, maar daarbij is niemand aangetroffen. 

Tekst gaat verver onder de video.


Informatie
Heb je informatie over de schietpartij? Weet je waar de verdachte van de schietpartij verblijft? Bel dan met 0900-8844. Deel je je informatie liever anoniem? Bel dan met MMA via 0800-7000. Je kan ook contact op nemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) dat kan door 0900-8844 te bellen en direct te vragen naar TCI. Je kunt ook een tipformulier invullen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief