Open dag Scouting FN
Open dag Scouting FN Foto: Scouting Fridtjof Nansen

Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal verwelkomt bezoekers tijdens bruisende open dag

Algemeen

ROOSENDAAL - Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal, een bruisende en avontuurlijke vereniging, nodigt iedereen uit om deel te nemen aan hun spannende open dag. Op zaterdag 27 mei kunnen nieuwsgierige individuen van alle leeftijden ontdekken wat scouting echt inhoudt en ervaren hoe leuk het is om wekelijks deel te nemen aan uitdagende activiteiten, omringd door vrienden en vriendinnen. Het evenement vindt plaats van 11:00 tot 16:00 uur aan de boulevard Antverpia 9b in Roosendaal, direct naast een prachtig stuk bos dat door de vereniging zelf wordt beheerd.

Tijdens de open dag is er voor iedereen veel te beleven. Leden worden uiteraard aangemoedigd om hun vrienden en vriendinnen mee te brengen, zodat zij ook kunnen ervaren wat scouting is en hoe leuk het is om deel uit te maken van Scouting Fridtjof Nansen. Maar ook geïnteresseerden die nog niemand kennen bij de scoutingvereniging zijn van harte welkom. Het is dé gelegenheid om op zaterdag 27 mei langs te komen, samen te spelen met leeftijdsgenoten en te genieten van het fantastische scala aan spellen en activiteiten die kenmerkend zijn voor scouting. Bovendien kunnen kinderen die op deze dag enthousiast raken over scouting, vier weken lang gratis meedraaien om de sfeer nog beter te proeven!

Voor deze feestelijke dag is aanmelden niet nodig. Neem ook eens een kijkje op de Facebook- en Instagram-pagina’s van Scouting Fridtjof Nansen of bezoek de vernieuwde website op www.scoutingfn.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief