De Bruggenbouwers van 2022
De Bruggenbouwers van 2022 Foto: Marloes Otte

Wie wordt de Bruggenbouwer van 2023?

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

ROOSENDAAL - Bruggenbouwers zijn mensen die vanuit de schaduw iets ogenschijnlijk kleins doen wat voor henzelf en individuele inwoners veel betekenis heeft. Ze helpen mensen verder, bouwen een brug en zijn van betekenis voor andere Roosendalers. Ze hebben iets voor de ander over. Jij kent wellicht wel zo iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet voor het mooie werk dat hij/zij/die verricht!

Op 3 november vorig jaar heeft burgemeester Han van Midden aan twee vrijwilligers de Bruggenbouwersprijs 2022 kunnen overhandigen, tijdens een gezellige lunch in de Gewelvenzaal van het oude Raadhuis. Vanwege hun tomeloze inzet en werk als verbinder was dit zeer verdiend. Deze Bruggenbouwers waren Piet van Meel en Theo Schoonen.

Aanmelden

Meld jouw bekende zo spoedig mogelijk aan! De sluitingsdatum is 1 september 2023. Na 1 oktober wordt bekend gemaakt of jouw genomineerde verrast gaat worden met deze bijzondere prijs en mag ook jij deze speciale lunch bijwonen! Voor de genomineerde blijft het tot de uitreiking uiteraard een verrassing.

De gemeente Roosendaal neemt een datum rond de Verjaardag van Roosendaal op 5 november als uitgangspunt aan om één of meerdere Bruggenbouwers jaarlijks te eren. De datum wordt nog bepaald.

Nomineren kan via het aanmeldformulier op de website van Social Klus: www.socialklus.nl/contact/. De Bruggenbouwer is een initiatief van gemeente Roosendaal, Bibliotheek West Brabant en Stichting Social Klus. Meer informatie? Mail naar marloes@socialklus.nl of bel 0165-440244.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief