Opbrengst goede doel toernooi TPR €1.316
Opbrengst goede doel toernooi TPR €1.316 Foto: Marlies Terloo-Voet

Goede doel toernooi TP Roosendaal brengt 1300 euro op voor Team Bart en Tijn

Algemeen

ROOSENDAAL - Op vrijdag 20 oktober organiseerde Tennis en Padel vereniging Roosendaal het jaarlijkse goede doel toernooi.


Het goede doel dit jaar was Stofwisselkracht Team Bart en Tijn. Stofwisselingsziekten (metabole ziekten) zijn een groep van meer dan duizend aangeboren aandoeningen. Ze zijn de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen onder de 15 jaar. Bij deze ziekten is de chemische fabriek van de cel, en daarmee de bouwstenen en energievoorziening, verstoord. Het geld wat we opgehaald hebben gaat naar onderzoek naar stofwisselingsziekte. De weersvoorspelling vroeg om de nodige creativiteit en flexibiliteit. En die was er, zowel bij de organisatie als de deelnemers. De een kwam koffie drinken en een appelflap eten, de ander ging de strijd aan bij de verschillende spellen zoals sjoelen, dart, jenga, rummikub, mens erger je niet, etc. De vier jongste deelnemers trotseerde de regen en hebben zowel in de ochtend als de middag gepadeld. Ook kwamen er deelnemers speciaal voor de heerlijke lunch en aansluitend de loterij met prachtige prijzen, gesponsord door lokale bedrijven.

Al met al was het een gezellige dag met een onverwacht mooie opbrengst voor het goede doel van €1316,- Sponsoren, TP Roosendaal en deelnemers, allen enorm bedankt! Namens organisatie goede doel toernooi, Astrid, Marcus, Jan en Wilma.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief