Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Elles Jansen

Dit zijn de nominaties Sportgala Roosendaal 2023

Algemeen

ROOSENDAAL - Het bestuur van de stichting Sportgala Roosendaal heeft de nominaties bekend gemaakt voor de titels Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar 2023.

Tijdens het Sportgala op vrijdag 15 maart wordt bekend gemaakt wie er met deze felbegeerde titels naar huis gaat. Op deze avond zal ook het Talent van het jaar worden gepresenteerd. De presentatie zal ook dit jaar in handen zijn van Wim van den Broek.

Huldiging door wethouder Vermeulen

De wethouder van Sport, mevrouw Sanneke Vermeulen, zal eerst alle sportkampioenen uit de gemeente Roosendaal huldigen. Dit jaar vindt het Sportgala plaats in Schouwburg de Kring en start om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden/reserveren is straks mogelijk via de website van schouwburg de Kring.

De nominaties:
Sportman van het jaar Ryan Kamp (Veldrijden); Tim de Ruyter (Biljarten); Gijs Franken (Turnen); Sportvrouw van het jaar Valesca van den Bogert (Zwemmen); Thalia Rockx (Paardensport); Joany van Bodegraven (Turnen); Sportploeg van het jaar; Golf Wouwse Plantage - U20 (Golf);
RBC (Voetbal); ZVV Kroeven (Zaalvoetbal); Talent van het jaar Annelin van den Biggelaar (Atletiek).

Speciale gast

Als speciale gast verwelkomen wij Jetze Plat. Jetze is Paralympisch en meervoudig, Wereld-, Europees en Nederlands kampioen Handbike. Jetze zal ons een inkijkje geven in zijn bijzondere sportcarrière!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief