Afbeelding
Foto: Facebook: Oranje Comité Wouwse Plantage

Koningsdag 2024: Wouwse Plantage viert hele middag Koningsdag

Door: Wies van Erp Algemeen

WOUWSE PLANTAGE - Het aftellen is begonnen, nog minder dan een week voor Koningsdag 2024. Tot en met vrijdag 26 april lichten we iedere dag het programma voor Koningsdag van minimaal één stad of dorp uit de Gemeente Roosendaal uit. Vandaag het programma van Wouwse Plantage.

In Wouwse Plantage wordt iedereen opgeroepen om hun vlag te hijsen, want dan maak je kans op een “mooie, maar vooral lekkere prijs.” Alle creatievelingen uit Wouwse Plantage kunnen zich melden bij de knutselhoek, want daar vind je allerlei materialen om mooie creaties te maken. De activiteiten in Wouwse Plantage vinden plaats bij De Natuurpoort.

Pinse Spelen

Om 13.00 uur wordt het startschot gegeven voor de Pinse Spelen. Dit is de lokale warmdraai variant van de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs wordt gehouden, zo kondigt het Oranje Comité Wouwse Plantage de Pinse Spelen aan. Je krijgt een stempelkaart en met een volle stempelkaart maak je kans op mooie prijzen. Er is een midgetgolfbaan, een klimwand, een springkussen, hamburgers, tompouces en nog veel meer. 

Frietkar

Voor alle hongerige magen rijdt er vanaf 17.30 uur een frietkar het terrein op. In Dorpshuis De Spil is de bar geopend en wordt de muziek ook verzorgd.

Organiseer je ook iets in Wouwse Plantage tijdens Koningsdag, maar staat het er niet tussen? Stuur dan zelf jouw activiteit in in onze agenda.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief