Nieuwe naam voor Van Geloof Keukens: Keukenboer.nl lokt doe-het-zelvers

Door: Yvonne Vermeulen Advertorial

(advertorial) - “Wij durven de naam te gaan gebruiken,” begint Marijn van Geloof trots. “Iedereen heeft het altijd al over de Keukenboer, nou dat zijn wij!” Het familiebedrijf aan de Pauvreweg in Etten-Leur verbreedde de afgelopen jaren al online het werkgebied. Maar nu verandert na 61 jaar ook de naam.

“Natuurlijk blijven wij ook keukens monteren, maar we merken dat veel mensen ook steeds meer zelf willen installeren, om de kosten te drukken,” zegt Marijn. Het familiebedrijf verkoopt daarom al langer onder de namen Keukenbladen Concurrent en Keukendeuren Concurrent gericht online onderdelen. Vader en voormalig eigenaar Ad verzorgt de bezorging. 

Marijn merkt dat mensen steeds meer zelf gaan doen. Maar na al dat eigen werk is een degelijke keuken natuurlijk ook fijn. “Wij verkopen ook keukenkastjes, die brengen we dan gemonteerd naar je toe. Door de lijmverbinding krijg je een compleet, degelijk product.” De winst voor de consument zit ‘m dan vooral in de kosten van de montage. “Door de focus meer op doe-het-zelf te leggen, wordt het installeren van een nieuwe keuken een stuk interessanter.” 

Bijzonder zijn ook de milieuvriendelijke kastjes in de zaak. Ze bestaan niet enkel uit hout, maar ook uit 1-jarige gewassen zoals maïs. Zo kan de gebruikte grond jaarlijks grondstoffen leveren, met hout lukt dat niet. “De kwaliteit en stabiliteit van de kastjes is net zo goed,” legt Marijn uit. “Maar de producten zijn veel minder zwaar. Dat maakt het vervoer ook een stuk duurzamer, omdat er minder brandstof nodig is voor de vrachtwagen.” 

De traditionele keukenverkoop gaat natuurlijk ook gewoon door. Voor het beste persoonlijke advies maak je het best een afspraak. Zo hoef je niet te wachten en heeft de Keukenboer alle aandacht voor jouw nieuwe keuken.

Keukenboer.nl
Pauvreweg 17, Etten-Leur
www.keukenbladenconcurrent.nl
www.keukendeurenconcurrent.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief