Afbeelding

Twee topvoorstellingen te zien in De Kring: MAMMA MIA! en Ilse DeLange

Door: Redactie Advertorial

ROOSENDAAL - De grootste en meest succesvolle musical van dit moment MAMMA MIA! komt van 1 t/m 5 mei 2024 naar Roosendaal. Veelzijdig artiest Ilse de Lange komt op vrijdag 16 februari 2024 met haar nieuwe theatertournee naar De Kring. 

Kaartverkoop is reeds gestart via de website van De Kring.

De romantische musical MAMMA MIA! met de hits van ABBA

Het is gelukt om de succesvolle musical MAMMA MIA! naar Roosendaal te brengen. Maar liefst vijf dagen lang, van 1 tot en met 5 mei 2024 is de voorstelling te zien in De Kring Roosendaal. Het belooft één groot feest te worden met de heerlijke hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en een flinke dosis humor. Met in de hoofdrol Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie. In september ging de voorstelling in première en de recensies zijn lovend!

Theatertour 2024 Ilse DeLange

Ilse DeLange keert in 2024 terug naar de Nederlandse theaters en speelt met haar band naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live. Sinds haar debuutalbum ‘World Of Hurt’ behoort Ilse DeLange tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Of zij nu country, rock of pop zingt: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op. De voorstelling is te zien in slechts enkele theaters in Nederland, waaronder De Kring Roosendaal.

De Kring Roosendaal
Kerkstraat 1, Roosendaal
0165 555 555
https://www.dekringroosendaal.nl/

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief