Ontwerp je eigen virtuele 3D wereld

zaterdag 28 mei 2022 13:30 t/m 15:00

Wat is gaver dan helemaal ondergedompeld worden in een andere wereld? Zélf een andere wereld creëren! Bij deze activiteit ga je aan de slag met het gebruiksvriendelijke programma CoSpaces. We laten je zien hoe je heel simpel een kunstmatige wereld maakt. Deze activiteit volg je zaterdagmiddag 28 mei, van 13:30 tot 15:00 uur, in de bibliotheek in Roosendaal. Tijdens deze activiteit van het MediaLab leer je alles over virtuele omgevingen, wat je ermee kunt doen en voorbeelden hoe het toegepast kan worden. Je krijgt uitleg over het programma CoSpaces, om er vervolgens mee aan de slag te gaan en een eigen wereld te maken. Uiteraard wordt je tijdens dit proces ondersteund door de begeleiders. Meld je hier aan: https://www.bibliotheekwb.nl/agenda/MediaLabMaakeenvirtuele3D-wereldVRmetCoSpaces.html.

Locatie