Kadekerk
Kadekerk Foto: Jos Antens

Roosendaal in de Kadekerk

zaterdag 30 juli 2022 14:00

Zaterdag 30 juli om 14.00 uur wordt de expositie ‘Roosendaal in de Kadekerk’ officieel geopend door pastoor Marc Lindeijer SJ. Deze expo toont schilderijen en foto’s gemaakt door Jos Antens en Ineke Stofmeel. Jos en Ineke zullen allebei een korte toelichting geven op deze kunstwerken. Aansluitend verzorgen de Roosendaalse zangers Jan Koevoet en Petra van Zundert een optreden van tweemaal 30 minuten in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Jos en Ineke zullen elk 12 kunstwerken tentoonstellen. De kunstwerken met karakteristieke beelden van Roosendaal zijn vanaf 30 juli te bezichtigen tot en met Monumentendag 10 september, elke zaterdag van 14.00-15.30 uur en elke zondag van 9.00-12.00 uur. De toegang is vrij.

Locatie