De loopkever
De loopkever Foto: Vrijwilliger KNNV

Gratis lezing: Zeven jaar insecten onderzoek

dinsdag 31 januari 2023 19:30 t/m 22:00

Op 31 januari zullen Vera en Gerrit vertellen over zeven jaar insectenonderzoek in westelijk Noord-Brabant. Ze begonnen in 2015 met een breed onderzoek naar insecten. Loopkevers kregen daarbij altijd een aparte plek omdat ze indicatoren voor ecologische rijkdom kunnen zijn. Maar ze kwamen zoveel andere feiten tegen die ze niet konden overslaan. In alle jaargetijden reisden ze door West-Brabant om met verschillende technieken de kleine medebewoners van deze mooie streek te leren kennen. Lezing: 31 januari. Plaats: MEC T-huis Visdonk, Dennescheerdersdreef 11, Roosendaal. Door wie: Vera Vandenbulcke en Gerrit Groeneweg. Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur. Lezing KNNV: Zeven jaar insectenonderzoek in westelijk Noord-Brabant

Locatie