Sint-Valentijn
Sint-Valentijn Foto: www.vindolanda.com

Valentijnsviering Sint-Josephkerk

zondag 12 februari 2023 11:00

Zondagmorgen 12 februari vindt in de Sint-Josephkerk in Roosendaal voor het eerst een echte Valentijnsviering plaats voor het hele gezin. Wie was Sint-Valentijn? Waarom sturen we elkaar op zijn feest een kaart met een hart en lieve wensen? In de viering horen we het spannende verhaal “Het hart van Sint-Valentijn”. We zingen samen over liefde, geloof en trouw en we bidden God erom. Tijdens de viering schrijven we ook onze eigen Valentijnskaart. De Valentijnsviering is gericht op kinderen en gezinnen, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom. Voorganger is pastor Els Ettes; de zang wordt verzorgd door het Langdonkkoor. Na afloop is er achterin de kerk iets te drinken met wat lekkers en kunnen de kinderen nog wat kleuren, tekenen of samen spelen. Plaats: Sint-Josephkerk, Sint-Josephstraat 4, Roosendaal. Aanvang: 11.00 uur.

Locatie