Het 4e boek over Vriendschap en intriges Mijn Beste Vriend Van Moorsel
Het 4e boek over Vriendschap en intriges Mijn Beste Vriend Van Moorsel Foto: Walter Schneiders

Boekpresentatie en jubileum in Huis ten Halve

woensdag 15 februari 2023 20:00

Met de 4e en nieuwste roman ‘Mijn Beste Vriend Van Moorsel’ viert Walter Schneiders op 15 februari zijn 12,5 jarig schrijverschap in Huis Ten Halve in Roosendaal. Alle lezers, vrienden en belangstellenden worden van harte uitgenodigd dit mee te vieren. Er is een leuk programma met muzikale beeldreportage over de afgelopen 12,5 jaar en de totstandkoming van de romans en thrillers. Na afloop is er gelegenheid tot aankoop van het boek en een gezellig samenzijn. Aanvang 20.00 uur. Een kopje koffie of thee is gratis. Huis Ten Halve, Kruisstraat 60 te Roosendaal. Boek bestellen kan ook met een e mail aan wally.schneiders@telfort.nl onder vermelding van NAW-gegevens.

Locatie