Inzameling Sint Josephkerk

zaterdag 4 februari 2023 10:00 tot 12:00

Zaterdag 4 februari houden we van 10.00 tot 12.00 uur weer de maandelijkse inzameling van kleding en schoenen voor Sam’s kledingactie voor Mensen in Nood. Ook kunt u spullen aanleveren voor de snuffelmarkt en de boeken- en platenmarkt, alles bij de Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 4 te Roosendaal. De kleding moet schoon, droog en heel zijn, en liefst in gesloten zakken zitten. Schoenen graag apart en per paar gebundeld. Ook accessoires als riemen, tasjes, sjaals e.d. nemen wij graag aan. De spullen voor de markten moeten heel en bruikbaar zijn en apparaten moeten werken. Oude mobieltjes,  draagbare telefoons en brillen zijn van harte welkom, evenals lege inktpatronen! Vanwege onze beperkte opslagmogelijkheid kunnen wij geen matrassen, groot meubilair, groot witgoed of beeldbuizen meer aannemen!

Locatie