‘Vergeet niet te Buurten’ buurtcentrum Kalsdonk

maandag 6 februari 2023 13:30 t/m 15:30

Alzheimer Café Roosendaal wil u graag uitnodigen voor een kleinschalige bijeenkomst bij u in de buurt. In een klein gezelschap, praten over allerlei zaken die met het geheugen te maken hebben, bespreken waar u tegenaan loopt, tips krijgen hoe hiermee om te gaan en lotgenoten ontmoeten. Wij kunnen u ook wegwijs maken in het aanbod van hulp en ondersteuning in de regio. Bent u iemand of zorgt u voor iemand met geheugenproblemen, u bent van harte welkom! Ervaar dat u er niet alleen voor staat. De koffie of thee staat klaar om U welkom te heten. Maandag 6 februari van 13.30-15.30 uur, Buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2a, 4702 RH Roosendaal. Meer info: alzheimercafe.Roosendaal@alzheimervrijwilligers.nl

Locatie