online oplichting
online oplichting Foto: freepik

Training Digitale weerbaarheid voor vrijwilligers

dinsdag 7 februari 2023 19:30 t/m 21:00

Het is een heel actueel onderwerp, online of digitale oplichting. Net zoals in de fysieke wereld zijn oplichters er ook digitaal. Alleen zijn mensen digitaal minder op hun hoede dan in de fysieke wereld. Je waant je veilig in je eigen huis achter je computer, laptop of telefoon, maar in deze vertrouwde omgeving zit precies het gevaar. In deze training krijg je een inkijkje hoe digitale oplichting werkt en uitleg hoe digitale oplichting zich verhoudt tot fysieke oplichting. Dinsdag 7 februari van 19.30-21.00 uur. Wijkcentrum ‘t Dijksteeke, Dijkcentrum 191. Meer informatie en aanmelden Vrijwilligersacademie Roosendaal: https://www.roosendaalvoorelkaar.nl/cursusaanbod/4526 Of neem contact met ons op: Stichting Social Klus, info@roosendaalvoorelkaar.nl, 0165 44 02 44

Locatie