Marijke van Meel
Marijke van Meel Foto: WijZijn Traverse Groep

Stamtafel nu ook in Wouw

dinsdag 26 september 10:00 - 16:00

Na Roosendaal, Nispen, Heerle en Wouwse Plantage is er nu ook een Stamtafel in Wouw. Vanaf 6 juni kunnen inwoners uit Wouw iedere dinsdag van 10.00-16.00 uur deelnemen aan de Stamtafel in de Geerhoek. Marijke van Meel is hier welzijnsmedewerker. Ze kijkt er naar uit om samen met inwoners invulling te geven aan de activiteiten. De Stamtafel in Roosendaal en de dorpen is een groot succes. Door de Stamtafel bouwen mensen een netwerk op, ervaren ze plezier en is er steun, als dat nodig is. Het is geheel vrijblijvend en je bent nergens toe verplicht. Iedereen is welkom. Voor vragen over de Stamtafel in Wouw kun je contact opnemen met Marijke van Meel T: 06-34 58 55 98 of marijke.vanmeel@wijzijntraversegroep.nl. Kijk voor meer informatie ook op de website www.stamtafelroosendaal.nl.[n]

Locatie