gezellige drukte bij de fiksclub
gezellige drukte bij de fiksclub Foto: Leonie van Hooijdonk

TTR Fiksclub op 24 februari, repareer uw kapotte spullen

zaterdag 24 februari 2024 14:00

Op zaterdag 24 februari verzamelt de Roosendaalse TTR Fiksclub zich weer in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, Roosendaal, tussen 14.00 en 16.30 uur. Aanmelden is momenteel niet vereist, met inloop tot 16.00 uur. Transition Town Roosendaal organiseert dit maandelijkse evenement, waar handige vrijwilligers met gereedschap bezoekers helpen bij het repareren van kapotte spullen, inclusief kleding, elektronica en brei- en naaiprojecten. Spullen dienen schoon en compleet te zijn, inclusief benodigde accessoires. Een donatie wordt op prijs gesteld. Toekomstige data zijn 16 maart, 6 april, mei en 29 juni, met verdere data na de zomerstop. Bezoek ttroosendaal.nl of e-mail info@ttroosendaal.nl voor meer informatie.

Locatie