Bedrijfsleider Jeffrey Weterings voor de Profibike vestiging in Roosendaal.
Bedrijfsleider Jeffrey Weterings voor de Profibike vestiging in Roosendaal. Foto: Peter Ibes

Profibike nieuwe e-bike specialist voor Roosendaal

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Op de gevel van de fietsenwinkel aan de Gastelseweg in Roosendaal staats sinds kort een nieuwe naam. Waar voorheen Schrauwen Fietsen zat, prijkt nu de naam Profibike Roosendaal by Schrauwen.

“Profibike is hard aan het groeien,” legt bedrijfsleider Jeffrey Weterings uit. “We waren daarom op zoek naar een gevestigde fietsenzaak in Roosendaal om ons netwerk uit te breiden. Schrauwen had geen opvolger en zo hebben we elkaar uiteindelijk gevonden.  In oktober vorig jaar hebben we de zaak definitief overgenomen. We zijn toen hard aan de slag gegaan om alles om te bouwen naar de Profibike huisstijl. Nu staat alles op de rit en hebben we een mooie zaak vol elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, transportfietsen en mountainbikes.

Tip-top

“In principe leveren we een fiets voor elk budget, maar onze focus ligt vooral op e-bikes. Verder hebben we een ruim assortiment aan accessoires, van fietstassen en manden tot kleding en fietshelmen. En in de eigen werkplaats zorgen onze twee monteurs dat de fietsen van klanten tip-top weer naar hun eigenaar kunnen. Ard werkte al hier toen we de zaak van Schrauwen hebben overgenomen, en John is vanuit onze vestiging in Dongen meegekomen.”

Afstand tot de arbeidsmarkt

Naast de nieuwe winkel in Roosendaal heeft Profibike ook vestigingen in Goes en Dongen. In die laatste plaats werkt het bedrijf met mensen die een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben. “Dat sociale aspect vinden we ook belangrijk, legt Jeffrey Weterings uit. ”Het gaat ons er ook om dat je iets terug doet voor de samenleving. Zo hebben we een aantal gedupeerden van de toeslagenaffaire kunnen helpen, en werken we mee aan het fietsplan van de gemeente Roosendaal.“ “Het maakt voor ons niet uit of iemand alleen voor een klein onderdeel binnenkomt of voor een dure e-bike. Elke klant is belangrijk. Wij streven er dan ook echt naar om de mensen niet slechts een product of dienst te verkopen, maar juist een hele fijne aankoopbeleving te geven. Als de klant zegt “Daar ben ik goed geholpen!”, dan ben ik tevreden.”

Profibike by Schrauwen
Gastelseweg 12, Roosendaal
Tel. 0165-535085
www.profibike.nl/winkels/experience-center-roosendaal



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief