Afbeelding
Foto: Politie.nl

Mannen stelen kentekens auto aan de Zwaanhoefstraat, aangehouden dankzij alerte getuige

Door: Ruud Smolders Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft gisteren rond 17.10 uur op de Bredasebaan in Bosschenhoofd twee mannen aangehouden omdat zij twee kentekenplaten hebben gestolen van een auto die geparkeerd stond op de Zwaanhoefstraat in Roosendaal. 

Dankzij een alerte getuige kon de politie een 34-jarige man uit Etten-Leur en een 40-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aanhouden gisteren. De getuige belde gistermiddag de politie toen hij zag dat in de Zwaanhoefstraat in Roosendaal twee mannen de kentekenplaten van een geparkeerde auto haalden. De melder gaf kleur, merk en zelfs het kenteken van de auto van de daders door.

Agenten die naar de auto van de dieven uitkeken, zagen die over de A58 vanuit Roosendaal richting Breda rijden. De agenten gaven een stopteken waaraan werd voldaan. De auto werd bestuurd door de 34-jarige man uit Etten-Leur. De bijrijder was de 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

De gestolen kentekenplaten werden op de achterbank aangetroffen. De eigenaar van de platen heeft aangifte gedaan.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief