Foto van plaats aanhouding Jacob van Heemkerckstraat
Foto van plaats aanhouding Jacob van Heemkerckstraat Foto: Politie Roosendaal

Op de vlucht geslagen verdachte botst tegen motoragent op en wordt ingerekend

Door: Ties de Bakker Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft gisterenavond een man aangehouden die verdacht wordt van heling. De man reed in een gestolen auto en sloeg op de vlucht na een stopteken van de politie. Na een korte achtervolging botste hij in de Jacob van Heemkerckstraat tegen een motoragent op en werd gearresteerd.

De politie gaf op vrijdagavond 3 november in de Kalsdonk een stopteken aan een bestuurder van een gestolen auto. De bestuurder aarzelde geen moment en sprong uit de auto. Te voet rende hij ervandoor. Maar lang was de man niet op de vlucht, hij zag in de Jacob van Heemkerckstraat namelijk een motoragent over het hoofd. Hij botste tegen de voorzijde van de politiemotor. Andere achtervolgende agenten konden hem hierop al snel aanhouden.

De verdachte bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook had de man een gebruikershoeveelheid drugs bij zich. Agenten hebben de man overgebracht naar het cellencomplex in Breda waar hij vandaag verhoord zal worden, laat politie Roosendaal weten via Instagram.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief